Friday I just love You – Freeeedagsfeeling – Aubergine gratäng med Valnötssalami & Pasta

 

itsfridayThis is So great pic of how I Feel just Now about Friday ‘! !

Today My whole body aches because of yesterday ‘s afternoon running up & down in the stair’s showing people at my working place, because of Open House for elderly this week.

At least 50 -60 people showing up, going around and drinking coffee and eating apple/cinnanmon cupcakes, we had baked 90 during the week.

Ohhh underbara Freeeedagsfeelingen infann sig 05.30 Pling i morse!

Trött & lite stel i kroppen efter Allt springande upp & ned i trapporna på jobbet igår.

Fullt upp heela dagen på jobbet med Öppet Hus med 50 -60 pers som ja’ & 1 kollega visade runt på Seniorboendet där jag jobbar. Fika till Allihopa med Nybakade kanel & äppelmuffins i vår matsal.

Populärt ställe att bo på, 400 i kö i dagens läge. Mitt i Sta’n med Allt omkring, grönområden, nära till affär, frisör & upp på Sta’n.

Imorgon lördag avslutning med välbesökt mässa på Conventum för Seniorveckan som varit i Örebro.

Lill Babs är dragplåstret i år lite senare under dagen. Men Då har ja gått hem för läääänge sedan.

Igårkväll när jag kom hem såg himlen utanför ut Såå H ä r !

20161006_183155

20161006_183627

 

Heelt magisk med solens strålar som visade sig & den riktigt brann utav rosa sken…

Tänk att det kan vara Såå vackert häruppe i Norden Nu & Såå kaosartat i Miami med orkanen.

20161006_183640

Naturen Ä r Såå vacker Nu på hösten på himlen. Man kunde faktiskt knappt still sig mätt på den. Men Så klart att jag var hungrig efter den långa dagen & Allt springande.

Så det blev en gratäng med vitlök & valnötsssalami & Pasta.

20161005_174615

Aubergine gratäng.

Aubergine

Mozzarella eller vanlig ost

1 burk Barilla tomat basilika sås.

Gör Så Här;

Skölj & skär aubergine i skivor & salta lite på dem. Torka sedan av vätskan efter 5 min som blir efter några minuter.

Lägg dem på bakplåtspapper & grilla på 200 g tills dem får lite färg.

Varva sedan aubergine skivor, tomatsås & ost.

In i ugnen i ca 30 – 40 min 200 -225 g.

Koka lite pasta & ät salami, grillad köttbit, kyckling eller bara en sallad till.

20161005_174633

20161005_174458

Nu är det dags att äta igen här hehe,

LIIITE frukost framför 4;ans nymo innan det är dags att sätta sig på cykeln till jobbet för att fixa till en fruktsallad & lägga lite stekar i grytan för Porterstek som står på menyn idag & matgästerna mina kommer att bli mååånga! !

Så ses & hörs imorgon med något gott på menyn!

Ha en skön fredag Så länge, här blir det AW ikväll någonstans!

 

P

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s